foto

Derrick Simmons

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 No More Mr Nice Guy
2017 Čaroděj ze země lží (TV film)
2016 Jak přežít single
Nobody's Perfect
Želvy Ninja 2
2014 Jamesy Boy
2012 Watching TV with the Red Chinese
2009 Women Do It Better
2008 Cadillac Records
2007 Jump Offs
Lost in Plainview
Spinning Into Butter
2006 Dokažte mi vinu
Jen trošku štěstí
2005 Ve vlastnictví státu 2: Krev v ulicích
2002 Bomb the System
Impérium
Papíroví vojáci
Taxík (TV film)
Zákon gangu
2001 Hannibal
1999 Právo silnějšího
1997 Láska na černo
1996 Kazatelova žena
1993 Příběh z Bronxu
1987 Smrtící mrakodrap

TV seriály

2018 Luke Cage (TV seriál)
Wig Out (S02E03)
2013 Lidé zítřka (TV seriál)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Přístav milosti (S04E11)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Goodbye to Camelot (S06E22)
End of Tour (S06E21)
2004 Dr. House (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Alone Again, Naturally (S06E02)
2002 Porota (TV seriál)
Taxík (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Superheroes: Part 2 (S03E15)
Superheroes: Part 1 (S03E14)
2001 Právo a pořádek (TV seriál)
Soldier of Fortune (S12E04)
2000 Rodina Sopránů (TV seriál)
Neresuscitovat (S02E02)
Třetí hlídka (TV seriál)
The Tys That Bind (S02E06)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Welcome to Camelot (S01E01)
1997 Oz (TV seriál)
Capital P (S01E04)
God's Chillin' (S01E03)
The Routine (S01E01)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Prescription for Death (S01E01)
1985 The Equalizer (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2016 Nobody's Perfect

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Nobody's Perfect

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace