foto

Bryan Atkinson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Tammy's Always Dying
2018 Emmy
Paper Year
2017 We Forgot to Break Up
2016 Emma
2015 Riftworld Chronicles (TV film)
Skryté monstrum
2014 Porch Stories
Výchovný poradce
2013 Cubicle Warriors
2012 One Good Reason

TV seriály

2019 Northern Rescue (TV seriál)
Wake Up (E09)
The Little Things (E06)
Sarah’s Stuff (E03)
2015 Sunnyside (TV seriál)
2008 Upovídaná Marta (TV seriál)
2007 Král džungle (TV seriál)

Dokumentární

2019 Rick Mercer: 'Take Action' Figures

TV pořady

2012 The Seventh Art (TV pořad)
Utajený šéf - Kanada (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2015 Diamond Tongues

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace