foto

Štefan Bučko

  • nar. 2.7.1957 (61 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Prorok Štúr a jeho tiene (divadelní záznam)
2014 Chrobák v hlave (divadelní záznam)
2009 Smrť ministra (TV film)
2002 Za mestskými múrmi: Čierna pani (TV film)
1997 Návraty z neskutočna (TV film)
1995 Chichôtka (TV film)
1993 Hudobné rozprávky (TV film)
Mladé letá (TV film)
1992 Najdúch (TV film)
Romulus Veľký (TV film)
1990 Útrapy z rozumu (TV film)
1989 Barón (TV film)
Nádej má farbu belasú (TV film)
Pohotovosť (TV film)
Reverend (TV film)
Zlý záber (TV film)
1988 Bez problémov... (TV film)
Muži s plnou mocou (TV film)
Peter a Pavel (divadelní záznam)
1987 Henrich IV. (divadelní záznam)
Merkwürdiges Beispiel einer weiblichen Rache (TV film)
Tá tajovská voda mútna (TV film)
1986 Výnosné miesto (divadelní záznam)
1985 Balada o vkladnej knižke (TV film)
Raz, dva, tri (TV film)
Veľká náruč (TV film)
Štvrtá hlava draka (TV film)
1984 Berdiho koberec (TV film)
Cesta životom (TV film)
Lásky dar (TV film)
Profesor na bielom koni (TV film)
Súťaž o milión (TV film)
1983 Modré z nebe
1982 Doktor Bencúr (TV film)
Pražská terčovnica (TV film)
Thibaultovci (TV film)
1981 Nebráňme vtákom lietať (TV film)
1980 Hrdina na titulnú stranu (TV film)
1979 Šimon a Veronika (TV film)
Žiadne veľké slová (TV film)
1976 Keby som mal dievča

TV seriály

2012 Dr. Dokonalý (TV seriál)
Mesto tieňov (TV seriál)
Biele mäso (S02E10)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Žena nikoho (E06)
Přiměřená obrana (E02)
Mimi a Líza (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2005 Rodinné tajomstvá (TV seriál)
1989 Rozprávanie temných slatín (TV seriál)
1984 Povstalecká história (TV seriál)
Na život a na smrť (E07)
Hromy divo bijú (E06)
Augustové dni (E05)
další epizody (7)
1983 V službách zákona (TV seriál)
1982 Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
1980 Svadba bez nevesty (TV seriál)

Dokumentární

2013 Prvá (TV seriál) - vyp.
1997 Za tajomstvom spevov veľkomoravských (TV film)
1993 Portréty (TV seriál)
1983 Revolučná etuda, Belasé kone na červenej tráve (TV film)

TV pořady

2002 Riskuj! (TV pořad)
2001 Família (TV pořad)
1997 A teraz tú moju (TV pořad)
Poviem ti básničku (TV pořad)
1971 Vtipnejší vyhráva (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace