foto

Ron Pardo

  • nar. 15.5.1967 (52 let)
    Chatham, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Hairspray
2003 Nemesis
2002 Bratrstvo černé pracky
1994 Ace Ventura: Zvířecí detektiv

TV seriály

2018 Gary and his Demons (TV seriál)
2016 Rusty Rivets (TV seriál)
2015 Pyžamasky (TV seriál)
2013 Tlapková patrola (TV seriál)
2011 Justin Time (TV seriál)
2010 Chuck a přátelé (TV seriál)
2009 Bob & Doug (TV seriál)
Jimmy Cool (TV seriál)
2008 Turbo Dogs (TV seriál)
World of Quest (TV seriál)
2007 Bakugan (TV seriál)
Hurá za hádankou (TV seriál)
Super Why! (TV seriál)
2005 Jeff Ltd. (TV seriál)
Sons of Butcher (TV seriál)
2004 Atomic Betty (TV seriál)
Jane Show, The (TV seriál)
2003 Train 48 (TV seriál)
2002 Little People: Big Discoveries (TV seriál)
Moville Mysteries (TV seriál)
Puppets Who Kill (TV seriál)
2000 Marvin the Tap-Dancing Horse (TV seriál)
1999 Medarot (TV seriál)
1998 Bob a Margaret (TV seriál)
The Dumb Bunnies (TV seriál)
1997 Ned's Newt (TV seriál)
1985 The Berenstain Bears (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace