foto

Charlotte A. Rolfes

  • nar. 16.4.1987 (32 let)
    Herdecke, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Junas fantastische Reise (TV film)
2016 Samira (studentský film)
2015 Beeke (studentský film)
Chay (studentský film)
2012 Guck Woanders Hin (studentský film)
2010 Aufstrich

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Junas fantastische Reise (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace