foto

Nick McLean

  • nar. 29.5.1941 (76 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2000 Last Producer, The
1995 Psychopat
1993 Harlan & Merleen (TV film)
Muž z levého pole (TV film)
1988 Mac a já
1987 Spaceballs
1986 Číslo 5 žije
1985 Dvakrát za život
Rošťáci
Stick
1984 Velký závod 2
V žáru velkoměsta
1983 Staying Alive
Stroker Ace
1980 Příběhy Cheeche a Chonga

TV seriály

2006 V dobrém i zlém (TV seriál)
Joey (TV seriál)
Joey a svatba (S02E22)
Joey a herecké studio (S02E20)
Joey a kritika (S02E19)
další epizody (4)
2005 Hot Properties (TV seriál)
Life on a Stick (TV seriál)
Joey (TV seriál)
Joey a kamarád ze školy (S02E11)
Joey a muzikál (S02E09)
Joey a porno kazeta (S02E08)
další epizody (19)
2004 Joey (TV seriál)
Joey a nečekaný zvrat (S01E12)
Joey a výlet (S01E11)
Joey a velký konkurz (S01E10)
další epizody (12)
Listen Up (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Poslední epizoda (S10E18)
Předposlední epizoda (S10E17)
Večírek na rozloučenou (S10E16)
další epizody (10)
2003 Přátelé (TV seriál)
Jak přišli pozdě na Díkůvzdání (S10E08)
Prohlídka bytu (S10E07)
Rossův grant (S10E06)
další epizody (22)
2002 Life with Bonnie (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Vánoce v Tulse (S09E10)
Jak Rachel dala svůj telefon (S09E09)
Rachel a její druhá sestra (S09E08)
další epizody (23)
2001 Přátelé (TV seriál)
Jak Ross pokročil (S08E11)
Moničiny kozačky (S08E10)
Pomluvy (S08E09)
další epizody (25)
2000 Cursed (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Vánoční pásovec (S07E10)
Jak Monica pekla cukroví (S07E09)
Jak Chandler neměl rád psy (S07E08)
další epizody (20)
1997 Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
1995 Cybill (TV seriál)
Home Court, The (TV seriál)
1992 Hearts Afire (TV seriál)
1990 Městečko Evening Shade (TV seriál)
1989 B.L. Stryker (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1985 Rošťáci

Režijní filmografie

TV seriály

1989 B.L. Stryker (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace