foto

Pavel Mareš

  • nar. 20.6.1984 (33 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Pavel Mareš se narodil 20.6.1984 v Praze. Je vyučený kuchař, ale láska k tanci a filmu ho přivedla na tuto dráhu života. Pohybuje se před kamerou i za ní. V divadelní tvorbě hraje v představení Ministr a anděl (hra Ivana Klímy) ve Vršovickém divadle Mana (Diamond film a theater)

Pavel "lasicka56" Mareš

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Aftermath
2017 Allmen und das Geheimnis des rosa Diamanten (TV film)
Borg/McEnroe
Monstrum (TV film)
2016 Anthropoid
Kůň (amatérský film)
Poslední scéna (amatérský film)
2015 Rivalové navždy - bitva o tenisky (TV film)

TV seriály

2017 Tannbach II (TV seriál)
Polda (TV seriál)
Láska na klíč (S02E07)
První republika (TV seriál)
Díl třináctý (S02E13)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Zločiny na pokračování (S01E15)
Na falešnou notu (S01E11)
2015 Poslední vízum (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace