foto

Marcela Nohýnková

  • nar. 4.10.1948 (69 let)
    Brno, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dvě nevěsty a jedna svatba
2016 Smutný Honza (studentský film)
2015 Stopy života - Poslední návrat (TV film)
2013 Případ pro rybáře (TV film)
2011 Lidice
2009 Archiv (TV film)
2001 May Day (TV film)
1998 Doma je doma (TV film)
1992 Jezevec nosí pochybnosti (studentský film)
1988 Dvě z Paříže (TV film)
1987 Dan (TV film)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Galerie (4)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace