foto

Daryl Anderson

  • nar. 1.7.1951 (69 let)
    Seattle, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Fielderova volba (TV film)
McBride: Vražda po půlnoci (TV film)
McBride: Žena tří mužů (TV film)
2001 Slez ze stromu
2000 Kid
1997 Vetřelec v mém domě (TV film)
1995 The Break
1992 Just Deserts (TV film)
1991 The Hit Man (TV film)
1990 Girl of the Limberlost, A (TV film)
Satan's Princess
1989 Normality
Případ Jessiky McClureové (TV film)
1988 People Across the Lake, The (TV film)
1987 Záhrobní komando
1982 Tragedy of King Lear, The
1979 Butch a Sundance: Začátky
1976 Sweet Revenge

TV seriály

2005 Návrat na výsluní (TV seriál)
Valerie Triumphs at the Upfronts (S01E02)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
1998 Věřte nevěřte (TV seriál)
Šťastná cesta / Muž ve staré Fordce / Sólokapr / Anděl na palubě / Buenos Dias (S02E11)
1995 Delfín Flip (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
To Live & Die in Malibu (S03E24)
Love and Death 101 (S03E23)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
1987 Hard Knocks (TV seriál)
1986 Blacke's Magic (TV seriál)
Throb (TV seriál)
1985 Hollywoodské ženy (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Scared Stiff (S01E23)
1983 A-Team (TV seriál)
Whiz Kids (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
Seven Brides for Seven Brothers (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Phoenix, The (TV seriál)
1980 Too Close for Comfort (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Host

TV pořady

1975 Good Morning America (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky