foto

Carl Pingitore

  • nar. 11.1.1924
    New York City, New York, USA
  • zem. 23.2.2008 (84 let)
    Eureka, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1986 Of Pure Blood (TV film)
1976 Perilous Voyage (TV film)
1975 Impostor, The (TV film)
1973 Beg, Borrow, or Steal (TV film)
Death Race (TV film)
Stopaři smrti
That Man Bolt
1972 Konec rozkvětu
Přes 110. ulici
1971 Drsný Harry
Oklamaný
Zahrajte mi "MISTY"
1968 Sound of Anger, The (TV film)
1967 The Outsider (TV film)
1962 Gold, Glory and Custer
1961 Buffalo Gun
1956 Female Jungle

TV seriály

1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1972 Search (TV seriál)
The Snoop Sisters (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1968 The Name of the Game (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1960 The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Bourbon Street Beat (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
1952 Cowboy G-Men (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace