foto

Ron Spang

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2009 A Letter to Dad
2001 Kluci z Mistletoe (TV film)
1998 Chips se vrací (TV film)
Playing to Win: A Moment of Truth Movie (TV film)
Someone to Love Me (TV film)
Výchozí bod (TV film)
1997 Boj za spravedlnost (TV film)
Odznak zrady (TV film)
Secret, The (TV film)
1996 Hledání spravedlnosti (TV film)
She Woke Up Pregnant (TV film)
1995 Eye of the Stalker (TV film)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV film)
1994 Vzpomínky na vraždu (TV film)
1993 Dokonalý svět
1988 Sázka na smrt
1987 Smrtonosná iluze
1982 Ohnivá liška
1980 Vždycky zvítězit
1979 Cvok

TV seriály

2011 Smallville (TV seriál)
Závěr (S10E21)
Booster (S10E18)
Masky (S10E14)
2010 Smallville (TV seriál)
Icarus (S10E11)
Opuštění (S10E08)
Isis (S10E05)
další epizody (9)
2009 Smallville (TV seriál)
Průnik (S09E06)
Ozvěna (S09E04)
Spasitel (S09E01)
další epizody (7)
2008 Smallville (TV seriál)
Vlastní krev (S08E08)
Kořist (S08E06)
Otrava (S08E03)
další epizody (6)
2007 Smallville (TV seriál)
Modrá (S07E08)
Lara (S07E06)
Sestřenka Kara (S07E02)
další epizody (8)
2006 Smallville (TV seriál)
Dozvuky (S06E06)
Zbojník (S06E04)
Zod (S06E01)
další epizody (8)
2005 Smallville (TV seriál)
Samota (S05E08)
Žízeň (S05E05)
Návštěva z vesmíru (S05E01)
další epizody (7)
2004 Smallville (TV seriál)
Vražedný flirt (S04E09)
Převtělení (S04E06)
Nápoj lásky (S04E04)
další epizody (8)
2003 Smallville (TV seriál)
Obrazy z minulosti (S03E06)
Zrůda (S03E03)
Neposlušný syn (S02E23)
další epizody (7)
2002 Smallville (TV seriál)
Ryan (S02E08)
Falešný rubín (S02E04)
Tornádo (S02E01)
další epizody (8)
2001 Smallville (TV seriál)
Tajemství mládí (S01E06)
Herní zápal (S01E03)
2000 Býk (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Klouzači (S01E01)
1992 Muži v klobouku (TV seriál)
Raven (TV seriál)
1991 Palace Guard (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Broken Badges (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1986 A-Team (TV seriál)
Dishpan Man (S05E01)
1984 Hunter (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1979 The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace