foto

Anne David

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2014 Fotbalová vášeň
2013 La grande peinture (TV film)
La rupture (TV film)
2010 Les Châtaigniers du Désert (TV film)
2009 Un homme d'honneur (TV film)
2008 Le Septième Juré (TV film)
2007 Enfin seul(s) (TV film)
La Face cachée
2006 Fair Play
Mademoiselle Gigi (TV film)
2005 Félix Leclerc (TV film)
Ó, jak jsi krásný
2004 Quand la mer se retire (TV film)
2002 Společenství Druidů
2001 Impasse du cachalot, L' (TV film)
Un aller simple
1999 Voleuse de Saint-Lubin, La
1992 Klavíristka

TV seriály

2010 La commanderie (TV seriál)
Le roi, l'écureuil et la couleuvre (TV seriál)
Maison des Rocheville, La (TV seriál)
1999 Véga (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky