foto

Jenifer Bartoli

  • nar. 15.11.1982 (36 let)
    Nice, Alpes-Maritimes, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Traqués (TV film)
2016 Faut pas lui dire
2014 Frantíci
2000 Elie annonce Semoun, la suite...

TV seriály

2019 Le Temps est assassin (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2009 Chabada (TV seriál)
2003 Symphonic Show (TV seriál)
1994 Les enfants de la télé (TV seriál)

Dokumentární

2005 Sylvie Vartan, au rythme du coeur (TV film)

Host

TV pořady

2016 Amanda (TV pořad)
Génération Balavoine, 30 ans déjà (TV pořad)
Même le dimanche (TV pořad)
Vivement la télé (TV pořad)
2014 Les copains d'abord (TV pořad)
2013 Samedi soir on chante Goldman (TV pořad)
2012 Hier encore (TV pořad)
2011 Vendredi, tout est permis avec Arthur (TV pořad)
2009 C à vous (TV pořad)
2007 Les stars se dépassent pour ELA (TV pořad)
2005 Café Picouly (TV pořad)
La fête de la chanson française (TV pořad)
Podium (TV pořad)
2004 La chanson de l'année (TV pořad)
Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2001 Star Academy (TV pořad)
2000 Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
1999 Exclusif (TV pořad)
1998 Vivement dimanche (TV pořad)
1996 La fureur du samedi (TV pořad)
1986 Enfoirés, Les (TV pořad)
Élection de Miss France (TV pořad)
1985 Victoires de la musique (TV pořad)
1982 Champs-Elysées (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky