foto

Bertrand Loyer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Dokumentární

2020 Céphalopodes : le règne des ventouses (TV film)
2018 Vesmírné srážky (TV film)
Zápisník katastrof roku 2017 (TV film)
2017 2016: Deník katastrof (TV film)
Tuleni zabijáci (TV film)
Velryby z hlubin (TV film)
2016 Šakalí gang (TV film)
Život na Zemi: nový pravěk (TV seriál)
2015 Král řek (TV film)
Obrovský mořský had (TV film)
Zápisník katastrof roku 2015 (TV film)
2014 Potápění s legendami (TV film)
2012 Lvice v exilu (TV film)
2011 Život se sopkami (TV seriál)
2010 Les vagabonds des cendres (TV film)
Naissance d'une ile (TV film)
Trappeurs de volcans (TV seriál)
2006 Titanen der Tiefsee (TV film)
2004 Zvířata jako my (TV seriál)
2000 Killer Whales: Up Close and Personal (TV film)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2015 Král řek (TV film)
Obrovský mořský had (TV film)
2014 Potápění s legendami (TV film)
2010 Les vagabonds des cendres (TV film)
Naissance d'une ile (TV film)
Trappeurs de volcans (TV seriál)
2004 Zvířata jako my (TV seriál)
2002 Mutual of Omaha's Wild Kingdom (TV seriál)
2000 Pláž plná tučňáků (TV film)

Producentská filmografie

Dokumentární

2015 Král řek (TV film)
Obrovský mořský had (TV film)
Orkán
2010 Naissance d'une ile (TV film)
Trappeurs de volcans (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2015 Obrovský mořský had (TV film)

Skladatelská filmografie

Dokumentární

2010 Naissance d'une ile (TV film)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2010 Les vagabonds des cendres (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky