foto

Tess Paras

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Patients
2016 Gibby

TV seriály

2019 Šílená bejvalka (TV seriál)
I Have To Get Out (S04E13)
2017 Šílená bejvalka (TV seriál)
Can Josh Take a Leap of Faith? (S02E13)
2016 Take My Wife (TV seriál)
Šílená bejvalka (TV seriál)
Paula Needs to Get Over Josh! (S01E18)
Josh's Sister Is Getting Married! (S01E16)
2015 Šílená bejvalka (TV seriál)
My First Thanksgiving with Josh! (S01E06)
2014 Mizera (TV seriál)
Mulaney (TV seriál)
Riley ve velkém světě (TV seriál)
Grimm (TV seriál)
Nejdražší maminka (S03E14)
2013 Wilfred (TV seriál)
Stagnation (S03E11)
2012 Tráva (TV seriál)
Pokud vše půjde hladce (S08E11)
2011 Lights Out (TV seriál)
Záměna (TV seriál)
Ve službách FBI (TV seriál)
Co se stane v Barmě (S02E12)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Dědictví (S01E21)
Super drbna (TV seriál)
Sladkých šestnáct (S03E15)
2009 Kings (TV seriál)
Insurrection (E04)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Předstírat smrt (S08E01)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 The Patients

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 The Patients

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky