foto

Philip Anthony-Rodriguez

  • nar. 10.3.1968 (49 let)
    Brooklyn, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Odious
2015 Tyler Perry's Madea's Tough Love
2013 Book of Daniel, The
Cinnamon Girl (TV film)
To je moje dítě (TV film)
2010 Assisting Venus
Madea's Big Happy Family
2008 InAlienable
The Ode
2003 I Wrote That! Volume One
I Wrote That! Volume Two
1998 Oběť
1997 Academy Boyz

TV seriály

2017 Queen of the South (TV seriál)
El Precio de Fe (S02E07)
2015 Grimm (TV seriál)
Za matku (S04E22)
Portál (S04E21)
Hibernakulum (S04E17)
další epizody (6)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Rozsudek (S07E05)
2014 Gang Related (TV seriál)
Madam Secretary (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Star Wars Povstalci (TV seriál)
Grimm (TV seriál)
Chupacabra (S04E08)
Dálnice plná slz (S04E06)
Chapadla chobotnice (S04E02)
další epizody (6)
Mike a Molly (TV seriál)
Buy the Book (S05E13)
2013 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Teď, nebo nikdy (S05E09)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
C.O.D. (S02E09)
2010 Na parket! (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Málem slavný (S03E07)
2009 Dark Blue (TV seriál)
Meet the Browns (TV seriál)
Zeke a Luther (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Perfektní zločiny (S05E22)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 1:00 a.m.-2:00 a.m. (S07E18)
Day 7: 12:00 a.m.-1:00 a.m. (S07E17)
Day 7: 11:00 p.m.-12:00 a.m. (S07E16)
další epizody (4)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Smetánka (TV seriál)
The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Kostlivci (S04E17)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
Po právu (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Odplata (S04E11)
2004 Higglytown Heroes (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Dragnet (TV seriál)
Jake 2.0 (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Nové obzory (S02E20)
2002 Street Time (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

TV pořady

2013 Real Husbands of Hollywood (TV pořad)
2008 City, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace