foto

Philip Anthony-Rodriguez

  • nar. 10.3.1968 (52 let)
    Brooklyn, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Justice League vs. the Fatal Five
2018 Oh! Squints III
2017 Odious
2015 Tyler Perry's Madea's Tough Love
2013 Book of Daniel, The
Cinnamon Girl (TV film)
To je moje dítě (TV film)
2010 Assisting Venus
Madea's Big Happy Family
2008 InAlienable
The Ode
2003 I Wrote That! Volume One
I Wrote That! Volume Two
1998 Oběť
1997 Academy Boyz

TV seriály

2020 Tommy (TV seriál)
Cause of Death (E12)
This Is Not a Drill (E11)
Vic (E07)
další epizody (4)
Doktoři (TV seriál)
Burn It All Down (S03E20)
2019 The Morning Show (TV seriál)
Dokud tu jsem, nikdo ti neublíží (S01E05)
Chaos je kokain dneška (S01E03)
Místo u stolu (S01E02)
Why Women Kill (TV seriál)
I Found Out What the Secret to Murder is: Friends. Best Friends. (E07)
Šest pěstí (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Whanex? (S10E13)
2018 Alex, Inc. (TV seriál)
The Nanny (E04)
Homecoming (TV seriál)
Protocol (S01E08)
Reverie (TV seriál)
No More Mr. Nice Guy (E03)
Život beze slov (TV seriál)
THE S-T-A-- STAIRCASE (S03E21)
2017 The Orville (TV seriál)
Mad Idolatry (S01E12)
Queen of the South (TV seriál)
El Precio de Fe (S02E07)
Vražedné Miami (TV seriál)
Mummies & Meltdowns (S02E11)
2016 Star Wars Povstalci (TV seriál)
Soumrak učedníka (S02E20)
Závoj Temnoty (S02E17)
2015 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Insider (S01E19)
Star Wars Povstalci (TV seriál)
Odkaz (S02E10)
Budoucnost Síly (S02E09)
Vždy dva jsou (S02E04)
další epizody (4)
Grimm (TV seriál)
Za matku (S04E22)
Portál (S04E21)
Hibernakulum (S04E17)
další epizody (6)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Rozsudek (S07E05)
2014 Gang Related (TV seriál)
Paní ministryně (TV seriál)
Grimm (TV seriál)
Chupacabra (S04E08)
Dálnice plná slz (S04E06)
Chapadla chobotnice (S04E02)
další epizody (6)
Mike a Molly (TV seriál)
Kupte si knihu (S05E13)
2013 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Teď, nebo nikdy (S05E09)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
New Deal (S07E01)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Zapomenutý notebook (S02E09)
2010 Na parket! (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Málem slavný (S03E07)
Dark Blue (TV seriál)
Personal Effects (S02E10)
Dead Flowers (S02E09)
2009 Meet the Browns (TV seriál)
Zeke a Luther (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Perfektní zločiny (S05E22)
Kriminálka New York (TV seriál)
Spěch na mínění (S05E13)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 1:00 a.m.-2:00 a.m. (S07E18)
Day 7: 12:00 a.m.-1:00 a.m. (S07E17)
Day 7: 11:00 p.m.-12:00 a.m. (S07E16)
další epizody (4)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Owner of a Lonely Heart (S02E08)
Mentalista (TV seriál)
Smetánka (TV seriál)
The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
2007 Žralok (TV seriál)
In Absentia (S02E07)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Kostlivci (S04E17)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
Po právu (TV seriál)
Badge of Honor (E10)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Odplata (S04E11)
2004 Higglytown Heroes (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Firemní zabijáci (S10E02)
2003 Dragnet (TV seriál)
Jake 2.0 (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Nové obzory (S02E20)
2002 Street Time (TV seriál)
2000 Třetí hlídka (TV seriál)
Just Another Night at the Opera (S01E21)
Právo a pořádek (TV seriál)
Stiff (S10E23)
1998 Becker (TV seriál)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Denial (S08E02)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Real Husbands of Hollywood (TV pořad)
2008 The City (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky