foto

Jeremy Lloyd

  • nar. 22.8.1930
    Danbury, Essex, Anglie, Velká Británie
  • zem. 23.12.2014 (84 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1989 A Night of Comic Relief 2 (TV film)
1979 Beanes of Boston (TV film)
1977 Are You Being Served?
1976 The Bawdy Adventures of Tom Jones
1974 Vampira
1961 What a Whopper!

TV seriály

1992 Haló, haló! (TV seriál)
Konec války (S09E06)
Golfový klub (S09E05)
Rybářská přehlídka (S09E04)
další epizody (13)
1991 Haló, haló! (TV seriál)
Cikáni (S07E10)
Zmrzlina (S07E09)
Pomatené manželství (S07E08)
další epizody (10)
1989 Haló, haló! (TV seriál)
Létající postel (S06E08)
Fanny se vdává (S06E07)
Plot (S06E06)
další epizody (16)
1988 Haló, haló! (TV seriál)
Peníze z nebe (S05E18)
Nášlapné miny (S05E17)
Nemocnice (S05E16)
další epizody (18)
1987 Haló, haló! (TV seriál)
Raketová tchyně (S04E06)
Salám v kalhotech (S04E05)
Létající jeptiška (S04E04)
další epizody (8)
1986 Haló, haló! (TV seriál)
Letecký den (S03E04)
Salám ve skříni (S03E03)
Gruber v ráži (S03E02)
další epizody (4)
1985 Haló, haló! (TV seriál)
Dort ze zámku (S02E07)
Pomsta Herr Flicka (S02E06)
Souboj (S02E05)
další epizody (7)
1984 Haló, haló! (TV seriál)
Tanec Hitlerových hochů (S01E08)
Plukovník slaví (S01E07)
Pohřeb (S01E06)
další epizody (7)
1982 Haló, haló! (TV seriál)
Angláni přicházejí (S01E01)
1980 Are You Being Served? (TV seriál)
1977 Come Back Mrs Noah (TV seriál)
1972 Are You Being Served? (TV seriál)
1967 Vacant Lot (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1960 The Dickie Henderson Show (TV seriál)

Dokumentární

2007 The Return of 'Allo 'Allo! (TV film)
1967 Omnibus (TV seriál)

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)
1957 Six-Five Special (TV pořad)
1956 Spectacular (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1986 Maggie (TV film)
1976 The Bawdy Adventures of Tom Jones
1974 Vražda v Orient expresu
1971 Games That Lovers Play
1969 Kouzelný Kristián
Sbohem, pane profesore!
The Assassination Bureau
1968 Salt a Pepper
1967 Dlouhý souboj
Smashing Time
1966 Doctor in Clover
Nesprávná truhla
The Sandwich Man
Three Hats for Lisa
1965 Báječní muži na létajících strojích
Pomoc!
Robert and Elizabeth (TV film)
Studie strachu
The Liquidator
1964 Perný den
1963 Death Drums Along the River
Just for Fun
The King's Breakfast
1962 Andělé spásy
Operation Snatch
Play It Cool
Two and Two Make Six
We Joined the Navy
1961 Plameny v ulicích
Seven Keys
Very Important Person
1960 Man in the Moon
School for Scoundrels

TV seriály

1992 Haló, haló! (TV seriál)
Větrný mlýn (S09E01)
1971 It's Awfully Bad for Your Eyes, Darling (TV seriál)
Shirley's World (TV seriál)
1969 Dear Mother... ...Love Albert (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
1965 Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1963 Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 Zero One (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
The Rag Trade (TV seriál)
1960 Citizen James (TV seriál)
The Dickie Henderson Show (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

2013 Benjamin Britten: Peace and Conflict
2007 The Return of 'Allo 'Allo! (TV film)
2003 Comedy Connections (TV seriál)
1999 Funny Turns: John Inman (TV film)
Laughter in the House: The Story of British Sitcom (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1985 Are You Being Served? (TV seriál)
The Pop Star (S10E07)
Friends and Neighbours (S10E06)
The Night Club (S10E05)
další epizody (7)
1983 Are You Being Served? (TV seriál)
Lost and Found (S09E06)
Monkey Business (S09E05)
Calling All Customers (S09E04)
další epizody (6)
1981 Are You Being Served? (TV seriál)
Roots? (S08E08)
The Erotic Dreams of Mrs Slocombe (S08E07)
Closed Circuit (S08E06)
další epizody (8)
1979 Are You Being Served? (TV seriál)
The Punch and Judy Affair (S07E08)
The Agent (S07E07)
Anything You Can Do (S07E06)
další epizody (8)
1978 Are You Being Served? (TV seriál)
Happy Returns (S06E06)
A Bliss Girl (S06E05)
Shedding the Load (S06E04)
další epizody (6)
1977 Are You Being Served? (TV seriál)
It Pays to Advertise (S05E07)
Goodbye Mr. Grainger (S05E06)
Take-Over (S05E05)
další epizody (7)
1976 Are You Being Served? (TV seriál)
The Father Christmas Affair (S04E07)
Oh What a Tangled Web (S04E06)
Fifty Years On (S04E05)
další epizody (7)
1975 Are You Being Served? (TV seriál)
Christmas Crackers (S03E09)
New Look (S03E08)
Shoulder to Shoulder (S03E07)
další epizody (9)
1974 Are You Being Served? (TV seriál)
Hoorah for the Holidays (S02E05)
Big Brother (S02E04)
The Think Tank (S02E03)
další epizody (5)
1973 Are You Being Served? (TV seriál)
Diamonds Are a Man's Best Friend (S01E06)
His and Her's (S01E05)
Camping In (S01E04)
další epizody (5)
1972 Are You Being Served? (TV seriál)
Pilot (S01E01)

Host

TV pořady

2009 Piers Morgan's Life Stories (TV pořad)
1972 Whodunnit? (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)
1965 BBC Show of the Week (TV pořad)
1964 The Eamonn Andrews Show (TV pořad)
1957 Six-Five Special (TV pořad)
1956 Spectacular (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace