foto

Ferenc Kardos

  • nar. 4.12.1937
    Galanta, Maďarsko
  • zem. 6.3.1999 (61 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1997 Világ legkisebb alapítványa, A
1989 Iskolakerülők
1983 Mennyei seregek
1978 Egyszeregy
1977 Ékezet
1976 A Molitor ház (TV film)
1975 Hajdúk
1974 Ozorai példa (TV film)
1973 Petőfi '73
1970 Egy örült éjszaka
1967 Ünnepnapok
1965 Gyerekbetegségek

TV seriály

1974 Családi kör (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Střihačská filmografie

Filmy

1974 Konec snů
1970 Okouzlující

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace