foto

Jean-Pierre Alessandri

  • nar. 8.7.1942 (78 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2015 Envers et contre tous (TV film)
2014 Disparus (TV film)
2012 Zavražděná (TV film)
2008 Héritières, Les (TV film)
2006 Marie Besnardová: Příběh travičky (TV film)
Temná minulost (TV film)
1998 Cantique de la racaille
1996 Bourgeois se rebiffe, Le (TV film)
1988 Jak zabít kněze

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Disparus (TV film)
2012 Zavražděná (TV film)

TV seriály

1995 L'histoire du samedi (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2015 Envers et contre tous (TV film)
2014 Disparus (TV film)
2012 Zavražděná (TV film)
2006 Marie Besnardová: Příběh travičky (TV film)

TV seriály

1970 Mauregard (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1996 Bourgeois se rebiffe, Le (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky