foto

Giorgia Sinicorni

  • nar. 26.11.1983 (36 let)
    Miláno, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Outside The Box
2014 L'héritière (TV film)
2013 Come il vento
2012 Canepazzo
Les meutes
Pauline detektivem
Tulpa - Perdizioni mortali
2010 Polib mě ještě
2008 Láska neexistuje

TV seriály

2019 Mise Odysseus (TV seriál)
Singularité (S02E10)
Architectes (S02E09)
Autres (S02E08)
další epizody (10)
2018 Ad Vitam (TV seriál)
2017 Mise Odysseus (TV seriál)
Orage (S01E10)
Volodia (S01E09)
Phénix (S01E08)
další epizody (10)
2012 Mladý Montalbano (TV seriál)
2009 Palermo (TV seriál)
L'ispettore Coliandro (TV seriál)
Sangue in facoltà (S03E03)
Il sospetto (S03E02)
Doppia rapina (S02E03)
2008 Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
2006 I Cesaroni (TV seriál)
L'ispettore Coliandro (TV seriál)
Magia nera (S01E04)
2005 Nebbie e delitti (TV seriál)

Dokumentární

2014 The Lack

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky