foto

Katja Kittendorf

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Tonio & Julia – Ein neues Leben (TV film)
Tonio & Julia – Wenn einer geht (TV film)
2018 Tony a Julie 1 (TV film)
2017 Eltern und andere Wahrheiten (TV film)
2013 Ein Schnitzel für alle (TV film)
2012 Zu schön um wahr zu sein (TV film)
2011 Holger sacht nix (TV film)
2009 Ob ihr wollt oder nicht!
2006 Der Seehund von Sanderoog (TV film)

TV seriály

2019 Ohne Schnitzel geht es nicht (TV seriál)
2010 A Gurls Wurld (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace