foto

Katarína Orbanová

  • nar. 13.1.1952 (68 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Ja nič neviem (TV film)
1997 Čo vieš ty, neviem ja (TV film)
1993 Prvá noc pri mŕtvej (TV film)
1992 Jahňa chudobného (TV film)
Mačka domáca (TV film)
1991 Jediná (TV film)
Rozruch na onkológii (TV film)
1990 Citové cvičenia (TV film)
Faidra (TV film)
Keď báčik z Chochoľova umrie (TV film)
Čo dievčatká nevedia (TV film)
1989 Nežiadúci (TV film)
Novinári (TV film)
Prorok Rak (TV film)
1988 Muži s plnou mocou (TV film)
Samo, kupec a kráľ (TV film)
Solúnski bratia (TV film)
Umývanie hláv (TV film)
Šlabikár (TV film)
1987 Kobyla na bielej čiare (TV film)
Teraz sa už nehráme... (TV film)
Tá tajovská voda mútna (TV film)
Vizitka (TV film)
1986 Neobyčajné všedné dni (TV film)
1985 Hviezdne dieťa (TV film)
Jeseň vyšetrujúceho sudcu (TV film)
Poklad (TV film)
Tu musíš žiť (TV film)
Škriepnici (TV film)
1984 Dom pod morušou (TV film)
Keď jubilant plače (TV film)
1983 Výlet do mladosti (TV film)
1982 Smrt pana Goluži
1981 Pohľad do zrkadla (TV film)
1980 Baranček rovno z rozprávky (TV film)
Faidra (TV film)
Hosť k štedrovečernému stolu (TV film)
1979 Jennie Gerhardtová (TV film)
Mandarínka a Sokrates (TV film)
Mandragora (TV film)
Olejkár (TV film)
1978 Na vysokej skale: Zbojnícka nevesta (TV film)
Vysoká cena (TV film)
1977 Dievča s blankytnými očami (TV film)
Krásna Pramíla (TV film)
Penelopa
Zlomené putá (TV film)
Červený muškát (TV film)
Štipku soli (TV film)
1976 Anjel prichádza oknom (TV film)
Balada o uznaní (TV film)
Hurá na letný byt (TV film)
Keby som mal dievča
Svadba (TV film)
Zlatá runa (TV film)
1975 Prerušujem pojednávanie (TV film)
Svetská krása (TV film)
1974 Do zbrane, kuruci!
Od Silvestra do troch kráľov (TV film)
Rudienka (TV film)
Valentín a Valentína (TV film)
Zelma (TV film)
1973 Manželstvo je vždy riziko (TV film)
Na úbočiach kvitnú kvety (TV film)
Vymenená princezná (TV film)
1972 Lofter (TV film)
Žiarlivosť (TV film)

TV seriály

2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
1989 Roky prelomu (TV seriál)
1985 Materské znamienko (TV seriál)
Psia pestúnka (E01)
1981 Dobrodružstvá Janka Hraška (TV seriál)
1978 Farebné rozprávky (TV seriál)
1975 Nepokojná láska (TV seriál)
Tridsaťdeväť stupňov v tieni (TV seriál)
1974 Straty a nálezy (TV seriál)
Naďa (E05)
Peter (E04)

Divadelní záznam

1983 Muž, čo sa podobá levovi (divadelní záznam)
1980 Macbeth (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1983 Smejeme sa storočiami (TV pořad)
1980 Už je tu leto ... (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky