foto

Pavla Severinová

  • nar. 2.4.1929
  • zem. 24.3.2000 (70 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Poklad rytíře Miloty
Smrt v kruhu (TV film)
Úraz (TV film)
1988 Sedem jednou ranou
1987 Poklad (TV film)
Profesor Popelnice (TV film)
Správná trefa
Ticho v soudní síni (TV film)
1984 Džínsy (TV film)
Fešák Hubert
Kufr (TV film)
1983 Hrom do kapelníka (TV film)
Konec Černého supa (TV film)
Léto bez dovolené (TV film)
Parcela 60, katastr Lukovice (TV film)
Stopy zločinu: Alibi jako řemen (TV film)
Tisícročná včela
1982 Kabát na mladíka (TV film)
Malý velký hokejista
Období digitální (TV film)
1981 Dlouhý týden (TV film)
Dům na inzerát (TV film)
Noc na zámku (TV film)
Obyčejný důvod (TV film)
Sporák (TV film)
Trojúhelníková podobnost (TV film)
Zelené červené jablko (TV film)
Útěk (TV film)
1980 Lázně (TV film)
Tetinka (TV film)
Vedoucí (TV film)
1979 Filip (TV film)
Karolina aneb Příběh ze starých časů (TV film)
Kdo chytá štěstí za pačesy (TV film)
Živnost jako řemen (TV film)
1978 Aktovka (TV film)
Domácí strava je domácí strava (TV film)
Pán na inzerát (TV film)
Píšťala (TV film)
1977 Daleko, hluboko, vysoko (TV film)
Kufr plný nadějí (TV film)
Melouchář (TV film)
1975 Karty (TV film)
Táto, něco bouchlo (TV film)
1974 Deník psaný na vodu (TV film)
1973 Nultý kilometr (TV film)
Náš táta Bezlíček (TV film)
1956 Nevěra

TV seriály

1990 Největší z Pierotů (TV seriál)
1985 Vlak dětství a naděje (TV seriál)
Válka si nevybírá (E04)
1983 Tisícročná včela (TV seriál)
1980 Konec dětských lásek (TV seriál)
Návrat (E03)
1975 Leto s Katkou (TV seriál)
Slovácko sa nesúdí (TV seriál)
Nadílka (S01E03)
Polénko (S01E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace