foto

Elena Petrovická

  • nar. 31.7.1941 (79 let)
    Bratislava, Slovenský stát

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Poločas rozpadu
1999 Z kapsy rozprávkara (TV film)
1995 Veľmi starí obaja (TV film)
1994 Dlhý, Široký, Bystrozraký (TV film)
Dvaja muži pod posteľou (TV film)
Národný hriešnik (TV film)
Princezná v ježovej koži (TV film)
1993 Domovníkov syn (TV film)
Zlý žart (TV film)
1992 Štyri päťky (TV film)
1991 Ako zabiť muža (TV film)
Havran (TV film)
Zbytočné trápenia (TV film)
1990 Poslední (TV film)
V rannej hmle
1989 Jablonka (TV film)
Novinári (TV film)
Pani Berta Garlanová (TV film)
Zlý záber (TV film)
1988 Krasava (TV film)
Muž na správnom mieste (TV film)
Sukňa lenže zelená (TV film)
1987 Muž a gavalier (TV film)
Pehavý Max a strašidlá
1986 Poľovačka na otca (TV film)
Přezůvky štěstí
Těžká hodina (TV film)
1985 Borgis (TV film)
Přitažlivost výšky (TV film)
1984 Ako premôcť vodníka (TV film)
Dies irae (TV film)
Tridsaťtisícový odkaz (TV film)
1983 Kováčova múdrosť
Kozubovci (TV film)
Návraty (TV film)
Partia (TV film)
1982 Najkrajší kvet (TV film)
Obyčajný príbeh (TV film)
1981 Crainquebille (TV film)
1980 Nevera po slovensky
O dievčine Rozprávočke (TV film)
Pomocník (TV film)
Posledná v abecede (TV film)
1979 Rosný bod (TV film)
Tri svadby (TV film)
Truhlica (TV film)
1978 Hĺbka ostrosti (TV film)
Meštiaci (TV film)
Ľudská láska (TV film)
1976 Poľovnícky trojlístok (TV film)
Zrnko vo vetre (TV film)
1975 Hra o česť (TV film)
Komédia za groš (TV film)
1974 Benedikt (TV film)
1973 Zlatý chlapec (TV film)
1972 Nočná eskorta (TV film)
Temné pramene (TV film)
1971 Ivko a jeho mať (TV film)
Vaňušinove deti (TV film)
Žena v župane (TV film)
1970 Topánky (TV film)
Úder pod pás (TV film)
1963 Kira Georgievna (TV film)
1961 Vždy možno začať

TV seriály

2019 Záchranáři v akci (TV seriál)
2015 Kukučka (TV seriál)
2012 Rodinné prípady (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2001 Čarovala ryba, aby bola chyba... (TV seriál)
Anička (E01)
1987 Päť zŕn (TV seriál)
Teta (TV seriál)
Narození (E01)
1986 Chlap v dome (TV seriál)
Zachránca (E05)
Filmový režisér (E04)
Brigáda (E03)
další epizody (5)
1982 Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)

Dokumentární

2004 Za bránou nebies (TV film) - vyp.
2001 V očakávaní... (TV film)
1995 Viera Bálinthová - Herečka bez javiska (TV film)

Divadelní záznam

1987 Hajtman z Kopenicku (divadelní záznam)
1983 Barbari (divadelní záznam)
1981 Kubo (divadelní záznam)
1977 Tak sa na mňa prilepila (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

1994 Dlhý, Široký, Bystrozraký (TV film)