foto

Jerry Levine

  • nar. 12.3.1957 (61 let)
    New Brunswick, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Frankie and Johnny Are Married
1997 Lancelot: Guardian of Time
Vrtěti psem
1996 Duch minulosti
1994 Mezi žraloky
1989 K-9, můj přítel se studeným čumákem
Narozen 4. července
1988 Nezávazný sex?
1986 Štvanci
Železný orel
1985 Školák vlkodlak

TV seriály

2018 Will a Grace (TV seriál)
There's Something About Larry (S09E09)
2006 Will a Grace (TV seriál)
Will má smutek (S08E20)
Píseň pro nevěstu (S08E15)
2004 Will a Grace (TV seriál)
Klíčový klíč (S07E05)
Pravý muž pro Willa (S06E14)
2003 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a dvanáctý muž (S02E09)
Will a Grace (TV seriál)
Srabi, ven! (S05E15)
2002 Will a Grace (TV seriál)
Poněkud zvláštní svatba 2/2 (S05E09)
Poněkud zvláštní svatba 1/2 (S05E08)
Jako na trampolíně (S05E04)
2001 Will a Grace (TV seriál)
Falešní hráči (S03E17)
2000 Will a Grace (TV seriál)
Will a Grace na svatbě (S03E10)
Rodičovství a pochybnosti (S03E03)
1999 Chicken Soup for the Soul (TV seriál)
Providence (TV seriál)
1997 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Verdicts (S03E13)
1995 Muscle (TV seriál)
1994 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Big Salad (S06E02)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
1990 Going Places (TV seriál)
1987 The Bronx Zoo (TV seriál)
1986 Heart of the City (TV seriál)
Throb (TV seriál)
1985 Otherworld (TV seriál)
1984 Charles in Charge (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Doubt (TV seriál)
Running Out of Time (E12)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Vadná návnada (S07E20)
Zamilovaní po uši (S07E16)
2016 MacGyver (TV seriál)
Metal Saw (S01E02)
Jak prosté (TV seriál)
Poslední seskok (S05E07)
Tam, kde spočívají mrtví (S04E11)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Panika (S06E20)
Pevné základy (S06E16)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Corrupted Memory (S02E07)
Jak prosté (TV seriál)
Cena života (S03E15)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Únik o vlásek (S05E19)
2014 Tým Škorpion (TV seriál)
Rogue Element (S01E09)
Jak prosté (TV seriál)
Pravidelný občasník (S03E03)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Životní pojistka (S05E08)
Pohřbená tajemství (S04E15)
2013 Jak prosté (TV seriál)
Internal Audit (S02E11)
Solve for X (S02E02)
Déjà Vu All Over Again (S01E18)
Vegas (TV seriál)
Two of a Kind (E15)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Nechtěný parťák (S04E08)
Kriminálka New York (TV seriál)
Civilized Lies (S09E12)
2012 Nebezpečná identita (TV seriál)
Zabijeme Bridget (E19)
Co tady děláš, ty štětko? (E12)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Oběť (S03E05)
Odložený (S02E20)
2011 Chaos (TV seriál)
Nebezpečná identita (TV seriál)
Chudé děti to tak dělají (E06)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Každý někdy flirtuje (S01E20)
Kriminálka New York (TV seriál)
Flash Pop (S08E14)
2010 Are We There Yet? (TV seriál)
Glory Daze (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
Plumber Cracked (S02E08)
Music Faced (S02E05)
Parents Unemployed (S02E02)
další epizody (5)
2009 JONAS (TV seriál)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Spring Break (S04E17)
Everybody Hates Varsity Jackets (S04E12)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a kritik (S08E06)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Havárie (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates James (S04E09)
Everybody Hates My Man (S04E05)
Everybody Hates the English Teacher (S04E04)
další epizody (9)
2007 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates the Bachelor Pad (S03E05)
Everybody Hates Driving (S03E03)
Everybody Hates Caruso (S03E02)
další epizody (6)
2006 Love Monkey - Hoch se zlatým uchem (TV seriál)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates a Liar (S02E04)
Everybody Hates the Class President (S02E02)
Everybody Hates Drew (S01E19)
další epizody (4)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk se setkává s otcem (S05E09)
Pan Monk a stávka popelářů (S05E02)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Greg (S01E10)
Everybody Hates Food Stamps (S01E09)
Head Cases (TV seriál)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Related (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a tajný Santa (S04E09)
Pan Monk jde do kanceláře (S04E04)
Pan Monk v dopravní zácpě (S03E13)
další epizody (4)
2004 Century City (TV seriál)
Clubhouse (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a dívka, která dělala zbytečný poplach (S03E06)
Pan Monk a bezpečný úkryt (S03E02)
Pan Monk jde do vězení (S02E16)
další epizody (4)
2003 Detektív (TV seriál)
Joan z Arkádie (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a spící podezřelý (S02E07)
2002 Pronásledovaný (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
The Dead (S02E03)
Lawyers, Guns and Money (S01E19)
2001 Kate Brasher (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Devoted Attachment (S06E18)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace