foto

Ben Fogle

  • nar. 3.11.1973 (45 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2006 Hotel Babylon (TV seriál)
1989 Something for the Weekend (TV seriál)

Dokumentární

2017 100 nejoblíbenějších britských psů (TV seriál) - mod.
2016 Operace Velryba (TV film)
Tajemství velké migrace (TV seriál)
2013 Ben a James proti Arabské poušti (TV film)
Kde jsou divocí lidé (TV seriál)
2012 Lonely Planet: Rok dobrodružství (TV seriál)
2011 Cesty hrůzy (TV seriál)
Secrets of Scott's Hut, The (TV film)
2010 Tajemný svět krokodýlů (TV film)
2006 Peklem a rozbouřenou vodou (TV seriál)
2001 Ah-So Graham Norton (TV film)
2000 Nezkrocená příroda Indonésie (TV film)
Rezervace divoké zvěře (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Sunday Brunch (TV pořad)
2010 Daybreak (TV pořad)
2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
Would I Lie to You? (TV pořad)
2006 The ONE Show (TV pořad)
2004 The Paul O'Grady Show (TV pořad)
2001 Kumars at No. 42, The (TV pořad)
This Week Only (TV pořad)
Weakest Link (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1992 Dateline NBC (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)
1970 Question of Sport, A (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace