foto

Philippe Delarue

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 Mrňouskové 2: Daleko od domova
2013 Mrňouskové: Údolí ztracených mravenců
2012 Chroniques d'une cour de récré
2008 Lovci draků

TV seriály

2014 Crafty Kids Club (TV seriál)
2006 Mrňousci (TV seriál)
2004 Flatmania (TV seriál)

Dokumentární

2016 Výlet na Západ

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace