foto

David Ngoombujarra

  • nar. 27.6.1967
    Meekatharra, Western Australia, Austrálie
  • zem. 17.7.2011 (44 let)
    Fremantle, Western Australia, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Jacob
2008 Austrálie
2004 Roll (TV film)
2003 Klokan Jack
Ned Kelly
2002 Rabbit Proof Fence
Černí a bílí
2001 Krokodýl Dundee v Los Angeles
Serenades
2000 Der Paradiesvogel (TV film)
1996 No Way to Forget
1994 Dallas Doll
1993 Blackfellas
1988 Mladý Einstein

TV seriály

2007 Circuit, The (TV seriál)
2004 Parallax (TV seriál)
2000 Bramborárna (TV seriál)
Pohádky z celého světa (TV seriál)
1998 Kings in Grass Castles (TV seriál)
The Games (TV seriál)
1995 Correlli (TV seriál)
1994 Heartland (TV seriál)
Janus (TV seriál)
Sněžná řeka: Sága rodu McGregorů (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky