foto

Yoram Gross

  • nar. 18.10.1926
    Krakov, Malopolskie, Polsko
  • zem. 21.9.2015 (88 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2010 Santův učeň
2005 Blinky Bill (TV film)
1992 Mrkáček Blinky Bill
1991 Magic Riddle, The
1987 Dot Goes to Hollywood
Dot and the Smugglers
1986 Dot and the Whale
1984 Velbloud a chlapec
1983 Dot and the Bunny
1982 Sarah (TV film)
1981 Around the World with Dot (TV film)
1977 Děvčátko a klokan
1962 Ba'al Hahalomot

TV seriály

2012 Lesouni (TV seriál)
2008 Pan Kapka (TV seriál)
Zekova kouzelná podložka (TV seriál)
2006 Staines Down Drains (TV seriál)
2005 Flipper & Lopaka: The Search for Neptune's Trident (TV seriál)
Potápěj se Olly! (TV seriál)
2003 Bambaloo (TV seriál)
2002 Akta P (TV seriál)
2001 Old Tom (TV seriál)
1999 Flipper a Lopaka (TV seriál)
1998 Skippy: Adventures in Bushtown (TV seriál)
The Dumb Bunnies (TV seriál)
1996 Big Bag (TV seriál)
1995 Mrkáček Bill (TV seriál)
1994 Tabaluga (TV seriál)
1993 The Adventures of Blinky Bill (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Kameramanská filmografie

Filmy

1962 Ba'al Hahalomot

Herecká filmografie

Dokumentární

2011 Blinky & Me

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky