foto

Peter Frye

  • nar. 1.3.1914
    Montréal, Quebec, Kanada
  • zem. 2.6.1991 (77 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Král David
1984 1984
1979 Ježíš
1976 The Sell Out
1972 The Gangster Show: The Resistible Rise of Arturo Ui (TV film)

TV seriály

1983 Detektiv Marlowe (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1950 Starlight Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1943 Seeds of Freedom

Scenáristická filmografie

Filmy

1961 I Like Mike
1955 Giv'a 24 Eina Ona

TV seriály

1950 Sure As Fate (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1955 Giv'a 24 Eina Ona

TV seriály

1950 Sure As Fate (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1961 I Like Mike

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace