foto

Michal Hruška

  • nar. 22.9.1988 (32 let)
    Praha, Československo

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Teambuilding
2015 One Square Story (studentský film)
2014 Intimity
Princezna a písař (TV film)
Všiváci
Zrcadlo (amatérský film)
2013 Přijde letos Ježíšek?
2012 Probudím se včera
2009 Synova válka (studentský film)
2008 Vy nám taky, šéfe!
2006 Panic je nanic

TV seriály

2018 Helena (TV seriál)
To je ale romantika (S04E16)
Porod (S04E14)
Má Bůh dovolenou? (S04E13)
další epizody (14)
2016 Pět mrtvých psů (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Helena (TV seriál)
Dcery a další cizinci (S03E16)
Zub za zub (S03E15)
Volba partnerky (S03E14)
další epizody (12)
2010 Vyprávěj (TV seriál)
Ples (S01E23)
Překvapení (S01E20)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Posedlost (S01E12)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Léčba šokem (S05E05)
2005 To nevymyslíš! (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Hajzlík (S02E04)
2004 Rodinná pouta (TV seriál)

Divadelní záznam

2008 Marie Sabina (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Benny (studentský film)
2014 Zrcadlo (amatérský film)

Hudební videoklipy

2019 Ivana Korolová - V TOM (hudební videoklip)
2018 I Love You Honey Bunny - Lazer Queen (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Zrcadlo (amatérský film)

Hudební videoklipy

2019 Ivana Korolová - V TOM (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2004 Jak přežít nepohodu (TV pořad)