foto

Alexander Wächter

  • nar. 24.7.1948 (72 let)
    Štýrský Hradec, Steiermark, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Echte Wiener 2 - Die Deppat'n und die Gspritzt'n
2008 Echte Wiener - Die Sackbauer-Saga
2005 Kampl (TV film)
Můj syn Rico (TV film)
2004 Návrat tanečního mistra (TV film)
2002 Ich gehöre dir (TV film)
1995 Auf Teufel komm raus
1985 Spiel im Schloß (TV film)
1982 Erbin, Die (TV film)
1981 Die Säge des Todes
1979 Moral (TV film)
1978 Rücksichtslos dankbar (TV film)
1977 Die Standarte
1976 Pension Schöller (TV film)
Stationschef Fallmerayer
1975 Komtesse Mizzi (TV film)
1962 Leutnant Gustl (TV film)

TV seriály

2008 Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
2004 Komisař Rex (TV seriál)
Muž bez paměti (S10E02)
2003 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Arthurs Rückkehr (S04E13)
Schotter (S04E12)
In Vino Veritas (S04E11)
další epizody (10)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1979 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Alles anders (E24)
Keine Ruh' hat man (E23)
In der Mitte des Lebens (E22)
další epizody (7)
1978 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Lauter Zores (E17)
Urlaubsfreuden (E16)
Der Unfall (E15)
další epizody (5)
1977 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Jahreswende (E12)
Stille Nacht (E11)
Haus-Abbruch (E10)
další epizody (4)
1976 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Das Haus (E06)
Der Besuch (E05)
Abgründe (E04)
další epizody (4)
1975 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Der Urlaub (E02)
Salz der Erde (E01)

Režijní filmografie

Filmy

1996 Potasch und Perlmutter (TV film)

Host

TV pořady

1968 Seniorenklub (TV pořad)
Spotlight (TV pořad)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky