foto

Kenn Scott

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2010 Dino Dan (TV seriál)
The Cat in the Hat Knows a Lot About That! (TV seriál)
2009 Casperova strašidelná škola (TV seriál)
Jimmy Cool (TV seriál)
2007 Iggy Arbuckle (TV seriál)
2006 Kapitán Flamingo (TV seriál)
Lunar Jim (TV seriál)
2005 Carl² (TV seriál)
Delilah & Julius (TV seriál)
2002 Henry's World (TV seriál)
Sune och hans värld (TV seriál)
2001 Quads! (TV seriál)
2000 Pelswick (TV seriál)
1999 Rotten Ralph (TV seriál)
Záchranáři (TV seriál)
1998 Škola "U létajícího tlustokožce" (TV seriál)
1997 Ned's Newt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky