foto

Irena Máchová

  • nar. 5.9.1981 (35 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodila se 5.9.1981 v Praze. Po základní škole se rozhodla studovat na gymnáziu. Po maturitě krátkou dobu pracovala jako obyčejný člověk a přitom se rozhodla pro studium Divadelní akademie múzického umění. Sen se stal skutečností a opravdu se na Damu dostala a dala se na svou vysněnou dráhu. Než studium v roce 2007 nabralo konce zahrála si v pěkné řádce filmů a serialů. Poté složila státní zkoušku a mohla se dál věnovat své herecké kariéře jak ve filmu tak na divadle.

Petr "Skarface" Veverka

Herecká filmografie

Filmy

2012 Poslední výkřik
2010 Sama v čase normálnosti (TV film)
2009 Smyčka (TV film)
2008 Oběti: Karambol (TV film)
Rudý baron
2007 O život
2006 Panic je nanic
Účastníci zájezdu
2004 Agentura Puzzle: Pohřeb (TV film)
Milenci a vrazi
2003 P.F. 77 (TV film)

TV seriály

2017 Ohnivý kuře (TV seriál)
Manažer (S03E35)
Mike de luxe speciál (S03E33)
Leoš velkostatkářem (S03E27)
další epizody (14)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Zakázaná území (S02E34)
Mikův blbej den (S02E30)
Televizní láska (S02E22)
další epizody (14)
2012 Život je ples (TV seriál)
2011 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Baronka (S02E12)
2009 Proč bychom se netopili (TV seriál)
Přešlapy (TV seriál)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
2007 Trapasy (TV seriál)
2006 Horákovi (TV seriál)
Letiště (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
To nevymyslíš! (TV seriál)
2004 Redakce (TV seriál)

TV pořady

2016 Ohnivý kuře pod pokličkou (TV pořad)
2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
2009 Služby v našich službách (TV pořad)
2006 Kabaret z maringotky (TV pořad)
2003 Volejte Novu (TV pořad)
1980 Haló, tady Orchestr a balet ČST (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace