foto

Irena Máchová

  • nar. 5.9.1981 (38 let)
    Praha, Československo

Biografie

Narodila se 5.9.1981 v Praze. Po základní škole se rozhodla studovat na gymnáziu. Po maturitě krátkou dobu pracovala jako obyčejný člověk a přitom se rozhodla pro studium Divadelní akademie múzického umění. Sen se stal skutečností a opravdu se na Damu dostala a dala se na svou vysněnou dráhu. Než studium v roce 2007 nabralo konce zahrála si v pěkné řádce filmů a serialů. Poté složila státní zkoušku a mohla se dál věnovat své herecké kariéře jak ve filmu tak na divadle.

Petr "Skarface" Veverka

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sedm zbytečných (amatérský film)
2012 Poslední výkřik
2010 Sama v čase normálnosti (TV film)
2009 Smyčka (TV film)
2008 Rudý baron
2007 O život
2006 Panic je nanic
Účastníci zájezdu
2004 Milenci a vrazi
2003 P.F. 77 (TV film)

TV seriály

2020 Po hlavě (TV seriál)
Dream job (E03)
2019 Krejzovi (TV seriál)
Narozeniny 2 (S02E34)
Podivný případ se psem (S02E15)
Boj o důvěru (S02E14)
další epizody (8)
2018 Inspektor Max (TV seriál)
Hra o život (E04)
Krejzovi (TV seriál)
Ať straší duchové! (S01E27)
Návštěva z personálního (S01E16)
Žihadla a detektivové (S01E08)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Nečekané nabídky (S05E48)
Děti na útěku (S05E46)
Konec jedné lásky (S05E44)
další epizody (31)
2017 Ohnivý kuře (TV seriál)
Slzy (S04E34)
Čas odchodů (S04E26)
Dědictví (S04E25)
další epizody (39)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Zakázaná území (S02E34)
Mikův blbej den (S02E30)
Televizní láska (S02E22)
další epizody (14)
2013 Nejlepší trapasy (TV seriál)
2012 Helena (TV seriál)
Daně (S02E12)
Život je ples (TV seriál)
Trapasy (TV seriál)
Provokatér (S05E12)
Na stromě (S05E05)
2011 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Baronka (S02E12)
Soukromé pasti (TV seriál)
Nezabiješ (S02E01)
2009 Proč bychom se netopili (TV seriál)
Návrat háčků (E09)
Křižákův návrat (E08)
Přešlapy (TV seriál)
Čí je to dítě? (S01E07)
2008 Oběti (TV seriál)
Karambol (E08)
2007 Horákovi (TV seriál)
Nepodceňuj sílu pakoně (S02E17)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Expert (S04E03)
2006 Letiště (TV seriál)
Rubínová svatba (S01E07)
Nebezpečná známost (S01E06)
Na cestě (S01E05)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
To nevymyslíš! (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
2004 Agentura Puzzle (TV seriál)
Strach (E03)
Přízrak (E02)
Pohřeb (E01)
Redakce (TV seriál)
Tam a zpět (S01E13)
Právo na práci (S01E12)
Mimo realitu (S01E11)
další epizody (13)

Host

TV pořady

2016 Ohnivý kuře pod pokličkou (TV pořad)
2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
2009 Služby v našich službách (TV pořad)
2006 Kabaret z maringotky (TV pořad)
2003 Volejte Novu (TV pořad)
1980 Haló, tady Orchestr a balet ČST (TV pořad)