foto

Tomasz Naumiuk

  • nar. 23.12.1981 (38 let)
    Olsztyn, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Pan Jones
Vše pro mou matku
2018 53 válek
Nina
2017 Amok
2015 Discopolo
2012 Být jako Kazimierz Deyna
2010 Śniadanie do łóżka

TV seriály

2020 Doma (Polsko) (TV seriál)
Koronaświrusy (E06)
2018 1983 (TV seriál)
Requiem (E08)
Mayday (E07)
Zpět (E02)
další epizody (4)
2017 Diagnoza (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
2015 Krew z krwi (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2014 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
2013 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
2012 Krew z krwi (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
Prawo Agaty (TV seriál)
2011 Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2010 Ratownicy (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2009 Siostry (TV seriál)
Jesienne imieniny (E13)
Ojciec drzew (E12)
Dowód na istnienie (E11)
další epizody (13)
39 i pół (TV seriál)
Rozwiązanie (S03E13)
Terapia (S03E12)
Przyjemności i obowiązki (S03E11)
další epizody (26)
2007 Prawo miasta (TV seriál)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
další epizody (4)
2005 Warto kochać (TV seriál)
2003 Fala zbrodni (TV seriál)

Dokumentární

2014 Drużyna

Herecká filmografie

TV seriály

2014 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky