foto

Paul Junger Witt

  • nar. 20.3.1943
    New York City, New York, USA
  • zem. 27.4.2018 (75 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2011 Za lepší život
2002 Insomnie
1999 Tři králové
1994 Blázni a poloblázni
1992 Mrazivá vášeň
1989 Společnost mrtvých básníků
1984 Prvorozený
1974 Remember When (TV film)
1973 A Cold Night's Death (TV film)
Blood Sport (TV film)
Letters, The (TV film)
1972 Home for the Holidays (TV film)
Není kam uniknout (TV film)
1971 Brianova píseň (TV film)

TV seriály

1996 Common Law (TV seriál)
1995 Muscle (TV seriál)
1985 The Golden Girls (TV seriál)
The Engagement (S01E01)
1972 The Rookies (TV seriál)
1971 Getting Together (TV seriál)
1970 The Partridge Family (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1971 Getting Together (TV seriál)
1970 The Partridge Family (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
1967 The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 Occasional Wife (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1985 Hail to the Chief (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace