foto

Petra Millerová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Vojtěch
2003 Dlhá krátka noc (TV film)
1999 Klietka (TV film)
O ľuďoch a čarodejníkoch (TV film)
1990 Čo dievčatká nevedia (TV film)
1989 Nebojte sa prvákov (TV film)

TV seriály

2017 Prázdniny (TV seriál)
To neuděláš! (S01E07)
Rex (TV seriál)
Výstrely na Rexa (E09)
2013 Kolonáda (TV seriál)
2012 Horúca krv (TV seriál)
Rodinné prípady (TV seriál)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Sterilní pravda (E08)
Aféry (TV seriál)
Rodinný podnik (S02E12)
2010 Aféry (TV seriál)
Sex na antuke (S01E11)
2008 Panelák (TV seriál)
1991 Otecko sa mi nepáči (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

TV pořady

2013 Milujem Slovensko (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace