foto

Alexander England

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Alien: Covenant - Prologue: Last Supper
Vetřelec: Covenant
2016 Australský testosteron
Bohové Egypta
2013 Power Games: The Packer-Murdoch Story (TV film)
Válka magazínů (TV film)
2012 Howzat! Kerry Packer's War (TV film)

TV seriály

2015 The Beautiful Lie (TV seriál)
2014 Mizera (TV seriál)
2013 Mr. and Mrs. Murder (TV seriál)
2012 Tricky Business (TV seriál)
2011 Psanci na útěku (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace