foto

James Binkley

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Návaly pod košem
2010 Gangster Exchange
2008 Sonny Liston: Těžká váha
The Last Hit Man
Vikingové II
2007 Bottom Feeder
Deník mrtvých
Final Draft
The Mad
2006 Heartstopper
Sousedské peklo (TV film)
2005 Země mrtvých
2003 Good Morning Tomorrow (TV film)
2002 Smoochy
Žár mládí (TV film)
2001 Jane Doe (TV film)
2000 Jailbait (TV film)
Nebezpečná štvanice (TV film)
Ukradni ten film
Zotročení: Příběh Fanny Kembleové (TV film)
1999 Beznaděj (TV film)
Odhalení
Pokrevní bratři
1998 Když manželé podvádějí (TV film)
Klub 54
Seznam mrtvých (TV film)
Univerzální voják: Bratři ve zbrani (TV film)
Špinavá práce
1997 Smrtící úder
1996 Vánoční příběh (TV film)
1995 Muž v podkroví (TV film)
Smrti se postav čelem (TV film)

TV seriály

2018 Titans (TV seriál)
Asylum (S01E07)
Posedlý pomstou (TV seriál)
OPSEC (S02E04)
2015 Dark Matter (TV seriál)
Episode Six (S01E06)
The Expanse (TV seriál)
Remember the Cant (S01E03)
Agresivní virus (TV seriál)
Zrozený (S02E07)
Hemlock Grove (TV seriál)
Every Beast (S03E04)
2014 Fargo (TV seriál)
Who Shaves the Barber? (S01E07)
Buridan's Ass (S01E06)
2013 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdochova republika (S07E08)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
Kurýr (TV seriál)
Závod se smrtí (S01E11)
2011 Agent bez minulosti (TV seriál)
The Train (S01E10)
Výjimeční (TV seriál)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
Nikita (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Jumping at Shadows (S03E06)
2009 Aaron Stone (TV seriál)
Být Erikou (TV seriál)
2008 Hranice (TV seriál)
2007 Across the River to Motor City (TV seriál)
Dresden (TV seriál)
Things That Go Bump (E11)
Bad Blood (E05)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
Witchblade (TV seriál)
2000 Robocop: Temná spravedlnost (TV seriál)
1999 Amazonka (TV seriál)
Code Name: Eternity (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Bezhlavá jeptiška (S01E03)
1998 The Last Don II (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Volným pádem/Jeho přítomnost (S01E05)
1994 Směr jih (TV seriál)
TekWar (TV seriál)
1987 Wiseguy (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace