foto

Shari Goodhartz

  • nar. 22.4.1960 (59 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 The Attackmen
2000 Dračí srdce 2

TV seriály

2002 Galidor: Defenders of the Outer Dimension (TV seriál)
1998 Mladý Hercules (TV seriál)
1996 Wing Commander Academy (TV seriál)
1995 The Savage Dragon (TV seriál)
1994 Gargoyles (TV seriál)
1993 Exosquad (TV seriál)
Zbrklík (TV seriál)
1992 Raw Toonage (TV seriál)
1991 Æon Flux (TV seriál)
1990 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Co nejvíc hraček (S03E22)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace