foto

Irineo Álvarez

  • nar. 7.11.1967 (52 let)
    Sonora, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Chapo: El Escape del Siglo
2013 Ladies Nice
Tercera Llamada
2011 Flor de fango
2009 El hijo de Judas
2007 Hranice smrti
V neděli v deset
2005 Tři pohřby

TV seriály

2013 El Señor de los Cielos (TV seriál)
2012 Věznice Capadocia (TV seriál)
Apoklaypsa (S03E13)
Krev nevinných (S03E12)
Mír a meč (S03E11)
další epizody (13)
2011 Encanto del Aguila, El (TV seriál)
2007 Cambio de vida (TV seriál)
2003 Ladrón de corazones (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky