foto

Harvey Rosenstock

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2014 Můj přítel delfín 2
2013 Java Heat
2011 Aréna
Eves, The
Můj přítel delfín
2010 Naslouchej svému srdci
Šťastný los
2009 Off the Ledge
The Kings of Appletown
2008 Repo: Genetická opera!
2006 Kořeny mafie
Stay Alive
2005 Příběh Wendella Bakera
2004 V rukách nepřítele
2003 Radio
2002 Klub vyvolených
Válka Mary Kay (TV film)
2001 Letní vzplanutí
2000 Můj pes Skip
Řetěz bláznů
1999 Nehoda (TV film)
1997 Flubber
Sběratel polibků
1996 Matka
Světlo mého srdce
1995 Ztracený Izaiáš
1993 Nebezpečná žena
Tombstone
1992 Dvojité ostří (TV film)
Sexuální obtěžování (TV film)
Vůně ženy
1991 Kudrnatá holka
Paris Trout (TV film)
1990 Smrt přišla brzy (TV film)
Vražda na malém městě (TV film)
1989 Cry for Help: The Tracey Thurman Story, A (TV film)
1988 Smrtelné horko
1987 Školák vlkodlak 2

TV seriály

2019 Ray Donovan (TV seriál)
Never Gonna Give You Up (S06E11)
2018 Sneaky Pete (TV seriál)
Buffalo Soldiers (S02E09)
Ray Donovan (TV seriál)
Who Once Was Dead (S06E08)
Ellis Island (S06E05)
Staten Island, Part Two (S06E02)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Vyjasnění (S07E10)
Andante (S07E07)
Jakože neschopná (S07E04)
2017 Ray Donovan (TV seriál)
Horses (S05E08)
Shabbos Goy (S05E05)
Las Vegas (S05E02)
2016 Druhá šance (TV seriál)
Stará známá (E08)
Ray Donovan (TV seriál)
Lake Hollywood (S04E10)
Norman zachraňuje svět (S04E07)
Federální bradavková inspekce (S04E04)
2015 The Expanse (TV seriál)
Dulcinea (S01E01)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Náš člověk v Damašku (S05E11)
Vše o Allison (S05E08)
Volejte Saulovi (S05E05)
další epizody (4)
2014 Černá listina (TV seriál)
The Cyprus Agency (No. 64) (S01E13)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Krieg nicht Lieb (S04E11)
Skoro kobliha (S04E08)
Jak na věc (S04E05)
2013 The Bridge (TV seriál)
All About Eva (S01E12)
The Beetle (S01E09)
ID (S01E06)
další epizody (5)
Černá listina (TV seriál)
The Courier (No. 85) (S01E05)
The Freelancer (No. 145) (S01E02)
Strážce pořádku (TV seriál)
Decoy (S04E11)
Outlaw (S04E08)
Kin (S04E05)
další epizody (4)
2011 Most (TV seriál)
2007 Bronx Is Burning, The (TV seriál)
2002 MDs (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
1983 Příběhy z temnot (TV seriál)

Dokumentární

2007 Unstrung

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace