foto

Jacqueline Macaulay

  • nar. 24.4.1967 (53 let)
    Doncaster, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Redland (studentský film)
Střípky paměti
2012 Jemné rozdíly
2011 Mravenci putují různými cestami
2010 Bis nichts mehr bleibt (TV film)
Meine Familie bringt mich um (TV film)
2009 Jen na lásce záleží (TV film)
2008 Předčítač
2007 Früher oder später
2001 Der König vom Block
2000 Und morgen geht die Sonne wieder auf (TV film)

TV seriály

2010 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Die Detektivin (S01E15)
2007 Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
Post Mortem (TV seriál)
2004 Die Albertis (TV seriál)
Pilot (1) (E01)
Typisch Sophie (TV seriál)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Zwei Brüder (TV seriál)
Die Quirini-Affäre (E03)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky