foto

Paul Tothill

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society
2016 Dau
Kocour Bob
2015 Pan
2014 Gandhi of the Month
Krvavé peníze
2013 V tajnosti
2012 Gambit
2011 Hanna
2009 Sólista
2007 Pokání
2006 Rok '66
2005 Pýcha a předsudek
2004 Long Firm, The (TV film)
2003 Královna bojovnice
2002 Murder (TV film)
Pes baskervillský (TV film)
2001 Sladká pomsta (TV film)
1999 Room for Romeo Brass, A
Shooting the Past (TV film)
1995 Rich Deceiver (TV film)

TV seriály

2003 Karel II. - Moc a vášeň (TV seriál)
2001 Perfect Strangers (TV seriál)
2000 Gormenghast (TV seriál)
1997 The History of Tom Jones, a Foundling (TV seriál)
1996 Our Friends in the North (TV seriál)
1994 Middlemarch (TV seriál)
1991 Sleepers (TV seriál)
1990 South of the Border (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1978 Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace