foto

Douglas J. Cuomo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2001 Revolution #9
Wake Up and Smell the Coffee
2000 Homicide: The Movie (TV film)
In the Weeds
1995 Flákači
1994 Vraždící zbraň

TV seriály

1999 Znovu na světě (TV seriál)
I've Grown Accustomed to His Face (E10)
By the Light of the Moon (E09)
Pulp Turkey (E08)
další epizody (8)
Sex ve městě (TV seriál)
Postelový přítel (S02E14)
Kastovní systém (S02E10)
Sólo pro čekanky (S02E07)
další epizody (7)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
Přijďte, všichni mí věrní (S01E12)
Období sucha (S01E11)
Těhotenský večírek (S01E10)
další epizody (12)
1995 Zločin v ulicích (TV seriál)
The Gas Man (S03E20)
Colors (S03E19)
Nothing Personal (S03E18)
další epizody (12)
1994 Zločin v ulicích (TV seriál)
All Through the House (S03E08)
The Last of the Watermen (S03E07)
Crosetti (S03E06)
další epizody (8)

Dokumentární

2007 Indie Sex: Extremes (TV film)
Indie Sex: Teens (TV film)
2005 Chasing the Crown (TV film)
Love Files: The Anatomy of Love (TV film)
Viva Baseball! (TV film)
2004 In the Company of Women (TV film)
2002 Miss America (TV film)
2001 Indie Sex: Taboos (TV film)
1998 Anatomy of a 'Homicide: Life on the Street' (TV film)

TV pořady

2001 Orgasm Special: A Real Sex Xtra, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky