foto

Laszlo Horwitz

  • nar. 1989

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Wunschkind (TV film)
2009 Dorfpunks
2002 Der Rattenkönig (TV film)
2001 Pinky a pejsek za milion
1999 Die Liebesdienerin (TV film)
Velká věc (TV film)
1997 Diamanten küßt man nicht (TV film)
Simones Entscheidung (TV film)

TV seriály

2007 Policie Hamburk (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace