foto

Nora Minor

  • nar. 7.12.1910
    Vídeň, Rakousko-Uhersko
  • zem. 21.5.1995 (84 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Brennendes Geheimnis (TV film)
1976 Seniorenschweiz (TV film)
Skříňka s jedem
1975 Tristan (TV film)
1973 Eine egoistische Liebe (TV film)
Im Schillingshof (TV film)
1971 Augenzeugen müssen blind sein (TV film)
1970 Krebsstation (TV film)
1969 Before Winter Comes
Schwester Bonaventura (TV film)
Zehn kleine Negerlein (TV film)
1968 An Einzeltischen (TV film)
Die Wilde (TV film)
Madame Legros (TV film)
1966 Cello, Das (TV film)
Das Ganz große Ding (TV film)
Feine Herrschaften (TV film)
Münchhausen (TV film)
Volpone oder Der Fuchs (TV film)
1965 Der Ruepp (TV film)
Der Sündenbock (TV film)
Leutnant Nant (TV film)
Spleen des George Riley, Der (TV film)
1964 Die Verbrecher (TV film)
Harlekinade (TV film)
Mein oder Dein (TV film)
Seitensprung, Der
Skorpione (TV film)
1963 Als ich beim Käthele im Wald war
Als ich noch der Waldbauernbub war...
Aus meiner Waldheimat
Das Unbrauchbare an Anna Winters (TV film)
Das tödliche Patent (TV film)
Die Bekenntnisse eines möblierten Herrn
Die Party (TV film)
Don Carlos - Infant von Spanien (TV film)
1962 Laura (TV film)
Pastor mit der Jazztrompete, Der
1961 Barbara - Wild wie das Meer
Der Fall Winslow (TV film)
Frau Cheneys Ende
Marquise von Arcis, Die (TV film)
Mary Rose (TV film)
Question 7
Zeit des Glücks (TV film)
1960 Dame ist nicht fürs Feuer, Die (TV film)
Piroschka (TV film)
1959 Das große Messer (TV film)
Dummheit macht auch der Gescheiteste, Eine (TV film)
1958 Der Sündenbock von Spatzenhausen
Die Erbin (TV film)
Examen des Lebens (TV film)
Grabenplatz 17
Heimatlos
Othello (TV film)
Vater, Mutter und neun Kinder
Zwei Matrosen auf der Alm
1957 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV film)
Heiraten verboten
Liebe, Jazz und Übermut
Panne, Die (TV film)
Witwer mit 5 Töchtern
1956 Heinzelmännchen, Die
Kirschen in Nachbars Garten
1955 Der Major und die Stiere
1953 Goldene Gans, Die
1935 Bretter, die die Welt bedeuten

TV seriály

1978 Holocaust (TV seriál)
The Gathering Darkness (E01)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Das Haus der Krokodile (TV seriál)
Der Anwalt (TV seriál)
1975 Bitte keine Polizei (TV seriál)
1974 Autoverleih Pistulla (TV seriál)
Attentat auf Venus (E11)
Derrick (TV seriál)
1973 Bastian, Der (TV seriál)
Ein Fall für Männdli (TV seriál)
1972 Alpha Alpha (TV seriál)
Berlin, Keithstrasse 30 (TV seriál)
Butler Parker (TV seriál)
Das Jahrhundert der Chirurgen (TV seriál)
Das Kurheim (TV seriál)
Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)
1971 Von Liebe keine Rede (TV seriál)
1969 Gestern gelesen (TV seriál)
1967 Landarzt Dr. Brock (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Kommissar Freytag (TV seriál)
1962 Hauptgewinn: 6 (TV seriál)
1959 Tales of the Vikings (TV seriál)
1958 Sie schreiben mit (TV seriál)

Divadelní záznam

1984 Ist Onkel Jack ein Konformist? (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky