foto

Christian Schneller

  • nar. 1948
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bier Royal (TV film)
2017 Die Herberge
2012 Perfektní pár (TV film)
Trans Bavaria
2010 Daniels Asche
Seppi & Hias - Bayerisch-Türkische Lausbubengeschichten (studentský film)
2008 Zwei Zivis zum Knutschen (TV film)
2005 Der Mann von nebenan lebt! (TV film)
Místo činu - Jenom hra (TV film)
Róza
2004 Glückstag (studentský film)
Grüße aus Kaschmir (TV film)
Pomsta živých smolařů
Sterne leuchten auch am Tag (TV film)
Stärker als der Tod (TV film)
V podezření: Nejlepší přátelé (TV film)
2003 Mit Herz und Handschellen - Heiße Herzen (TV film)
Starkes Team - Kollege Mörder, Ein (TV film)
Život na rozcestí (TV film)
2002 24 hodin ze života jedné ženy
2001 Der kleine Mann
2000 Kalhoty v pozoru
1998 Milostné scény z planety Země
1996 Das Mädchen Rosemarie (TV film)
Místo činu - Dokonalá mysl (TV film)
1995 Tod einer Geisel (TV film)
Um die 30 (TV film)
1994 Felidae
1992 Happy Birthday, Türke!
Kleine Haie
1990 Florian

TV seriály

2015 Lena Lorenz (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Donna Leonová (TV seriál)
Přátelé z lepší společnosti (E06)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
Unter Verdacht (TV seriál)
1998 Bei uns daheim (TV seriál)
1997 Nikola (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
Dr. Stefan Frank (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1997 April-Hailer-Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky