foto

Pascal Mercay

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 We of the Walls
2009 Chaconne
2000 Na břehu (TV film)
1990 Great Air Race, The (TV film)

TV seriály

2010 The Pacific (TV seriál)
Peleliu Airfield (E06)
2009 Carla Cametti PD (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2010 We of the Walls

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace