foto

Alexander Fischerkoesen

  • nar. 10.4.1968 (50 let)
    Bad Godesberg, Bonn, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Das Leben Danach (TV film)
2016 Ein Teil von uns (TV film)
Tatort - Mia san jetz da wo's weh tut (TV film)
Zielfahnder – Flucht in die Karpaten (TV film)
2015 Besser als Du (TV film)
In der Falle (TV film)
Tatort – Verbrannt (TV film)
2014 Weiter als der Ozean (TV film)
2013 Barbara Wood: Princezna se smaragdem (TV film)
Místo činu: Mnichov - Z hlubin času (TV film)
Ukradená identita (TV film)
2012 Každá smůla jednou končí
Mobbing (TV film)
Osud jménem Tsunami (TV film)
2011 Když Santa spadl na Zem
Muž z Pekingu (TV film)
2010 Frösche petzen nicht (TV film)
Hanni a Nanni
In der Welt habt ihr Angst
2009 Hangtime - Kein leichtes Spiel
Místo činu - Černý Petr (TV film)
2008 Das Geheimnis im Wald (TV film)
Die dunkle Seite (TV film)
Kommissar Süden und der Luftgitarrist (TV film)
Meine fremde Tochter (TV film)
Žabí král aneb Železný Jindřich (TV film)
2007 Tarragona - Ein Paradies in Flammen (TV film)
2006 Eine Stadt wird erpresst (TV film)
Konec zlatých časů (TV film)
Polizeiruf 110 - Er sollte tot... (TV film)
Polizeiruf 110 - Matrosenbraut (TV film)
2005 Emilia - Die zweite Chance (TV film)
Emilia - Familienbande (TV film)
Grenzverkehr
Kombat Sechzehn
Polizeiruf 110 - Der scharlachrote Engel (TV film)
Tatort - Todesbrücke (TV film)
2003 Die Eltern der Braut (TV film)
Duo - Stiller Tod, Das (TV film)
Místo činu: Mnichov - Na mušce (TV film)
Tatort - Stiller Tod (TV film)
2002 Mask under Masks
Milostný čtyřúhelník (TV film)
The Antman
2001 Der kleine Mann
Planet Alex
2000 Padající kameny

TV seriály

2002 Das Duo (TV seriál)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tödliches Comeback (TV film)
2016 Wunschkinder (TV film)
2014 Weiter als der Ozean (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace